Am început acest centru de înțelepciune (prin afacereamea trebuie să înțelegeți  preocuparea mea, interesul meu) acum aproximativ 2 ani şi până în prezent am scris peste 100 de articole.

Scopul acestuia este şi va fi mereu să ofere fiecărui vizitator, dar mai ales membrilor săi, instrumente, informaţii, cărţi şi statistici despre înțelepciunea cea adevărată, esențială pentru evoluţia sa sănătoasă.

Până în prezent am creat mai multe instrumente și resurse de care beneficiază doar cei din Comunitatea Adevărata Înțelepciune.

De ce doar cei din comunitate? Pentru că ei sunt cei care vor să-şi schimbe comportamentul zilnic şi care au înţeles că acest lucru se face doar prin multă muncă, prin educaţie şi în timp.

Pot să fac parte şi eu din comunitate? Da, puteţi să intrați în comunitate şi să descărcați gratuit mai multe materiale.

Dar dacă vreți ca informaţiile primite să vă ajute trebuie să le acordați timpul necesar, să vă doriți schimbarea în bine, să citiți mai mult și să interacționați cu cei din comunitate.

Ce primiți dacă intrați în comunitate?

Imediat după ce v-ați înscris veți primi următoarele materiale:

  1. Abonare la „Proverbul zilei”
  2. Ebook-ul „Câteva Proverbe Românești despre Economisire, Bogăție și Muncă” ce arată că străbunii noștri erau cu mult înaintea altora în ce privește atitudinea mentală corectă față de acestea;
  3. Model program personal zilnic;
  4. Model buget personal;
  5. Plus multe alte articole foarte utile pentru educaţia dvs întru înțelepțire.

Vreau să descarc materialele şi să mă înscriu în comunitate. Ce trebuie să fac?

Tot ce trebuie să faceți ca să aveți acces gratuit la materialele oferite membrilor din comunitate este să vă introduceți adresa de email mai jos şi să urmați paşii pe care îi veți primi pe email.

Acum sunt peste 1000 persoane ce fac parte din această comunitate. Cu siguranţă nu s-au înscris doar ca să descarce gratuit materialele de mai sus. Miza este mult mai mare și o înțeleg pe măsură ce avansează… pentru că mulți nu știu ce nu știu…

(înscrierea în comunitate este gratuită)

Intrați în Comunitatea Adevărata Înțelepciune

Doar atât?

Nu este doar atât. Resursele nu vă vor ajuta dacă nu continuați să vă creşteți nivelul de înțelepciune. Știți doar că unele informații pot intra pe o ureche și să iasă pe cealaltă.

Periodic puteți primi mesaje cu articole noi ce apar pe site, plus alte recomandări de cărţi şi evenimente.

Ne dedicăm destul de mult timp pentru ele şi vă recomandăm să le citiți în fiecare zi. Timpul petrecut zilnic ca să citiți nu va fi mai mare de 10 minute.

Vă aşteptăm cu drag în comunitate! Ne puteţi găsi şi pe Facebook.

Succes în Viață!

Intrați în Comunitatea Adevărata Înțelepciune